RTV Oost komt bij je thuis

De afgeblazen opening van station Stadshagen zorgt voor nogal wat commotie. Kampen Marketing heeft een ludieke stunt met een WhatsApp service om mensen die toch naar Kampen willen komen te informeren, bijvoorbeeld over parkeermogelijkheden en fietsroutes. Dat is niet denkbeeldig want we verspreiden deze week in heel Stadshagen pennen met het hele evenementenprogramma van het komende jaar in Kampen.

RTV Oost kreeg er lucht van en stond op mijn stoep voor een interview. Anke de Kleine, die de social media voor Stadshagen doet, was toevallig bij mij in verband met een andere opdracht. Natuurlijk deden we het interview samen.

Bekijk het filmpje

24862383_1601369373255310_5068305234533358619_n

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s