Vind mij op de Veluwe

De Veluwe is prachtig en daarom zijn er ook best veel vakantieparken. Sommige van die parken hebben een beetje hulp nodig om de positionering actueel te houden en het park aan de eisen van de toekomst aan te passen. Wat een eer om deel uit te maken van adviesteam en zo mijn steentje bij te dragen als het gaat om conceptontwikkeling en marketing. De eerste bedrijfsbezoeken heb ik er inmiddels opzitten en wie weet volgt er binnenkort een coachingstraject op één van de parken.

posbankii-36_Slide home desktop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s