Marketing Collectief Zwolle biedt vaste werkplekken voor zzp-ers

Voor 10 zzp-ers binnen het vakgebied marketing en communicatie zijn vanaf 1 april 2018 persoonlijke werkplekken beschikbaar in het trendy kantoorconcept MyOffice aan de Zwartewaterallee.

Initiatiefneemster en marketeer Miranda Hogeboom overzag de ontwikkelingen op het gebied van flexwerken en voegt hier nu de mogelijkheid van een vaste werkplek in een gezamenlijke werkruimte aan toe. ‘Ik wil gewoon graag mijn spulletjes op mijn bureau kunnen laten liggen,’ geeft zij aan. ‘Door alle flexfaciliteiten van MyOffice te combineren met een eigen werkplek hebben we nu het beste van twee werelden.’

Miranda kiest bewust voor het werven van vakgenoten. ‘Het delen van kennis, ervaring en netwerk levert zowel voor de aangesloten zzp-ers als hun opdrachtgevers meerwaarde op. Ik denk dat er veel extra inspiratie en energie vrijkomt en dat zal zich vertalen in meer werkplezier en gedrevenheid.’

Op de vraag of er zich al veel zzp-ers gemeld hebben antwoordt Miranda: ‘Op het lijstje met belangstellenden staan nu 14 mensen. Dat geeft mij veel vertrouwen dat op 1 april de 10 werkplekken bezet zijn. Ik merk aan de reacties dat er veel mensen zijn die er net zo over denken als ik.’ Zzp-ers die interesse hebben kunnen dit kenbaar maken via info@mirandahogeboom.nl.

(Foto van de brasserie van MyOffice geeft een beeld van de stijl en sfeer)

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie en/of foto’s kunt u contact opnemen met Miranda Hogeboom, 06-52 85 06 85 of info@mirandahogeboom.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s