Voor 225/mnd een vaste eigen werkplek

A1BE7C9A-E7E6-4554-AB1E-65A710A74137

Vanaf 1 april gaan we in een grote lichte hoekruimte binnen het My Office concept starten met Marketing Collectief Zwolle. Een gezamenlijke werkplek voor zzp-ers op het gebied van marketing & communicatie (mag je ruim zien). Voor mij als initiatiefnemer is het nu tijd om te kiezen welke vloer- en wandafwerking, stoelen, tafels, kasten en accessoires.

Het wordt heel mooi, dat weet ik nu al, al is het nu nog een rommeltje.  Wil jij ook werken in een informele sfeer, samen met vakgenoten in een sfeervolle ruimte, maar wel met de beschikking over je eigen bureau, verstelbare bureaustoel en opbergkast? Er zijn nog een paar werkplekken beschikbaar.

Het spreekt vanzelf dat het gebruik van alle MyOffice flexfaciliteiten op al hun vestigingen inbegrepen is! Benieuwd? Stuur me een berichtje en ik vertel je er alles over. #myoffice #zwolle #marketing #communicatie

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s