Campagne op sfeer

Wat doe je als je een mooi nieuw woongebied bekend wilt maken maar er staat nog geen woningontwerp op papier? Juist ja, dan ga je voor de sfeer! Want het is voor een toekomstige bewoner even belangrijk in welk gebied hij komt te wonen, dan in welke woning. Niet voor niets roepen we in de vastgoedbranche vaak dat het gaat om ‘locatie, locatie, locatie’.

Dit jaar zetten we Reeve, het nieuwe dorp in de IJsseldelta, elke maand een week in de kijker. Langs alle toegangswegen van Kampen zien we hoe we morgen klussen, genieten, vissen, zwemmen, ontspannen, wandelen en nog veel meer in het waterrijke landschap van Reeve. #reeve #kampen www.morgeninreeve.nl 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s