Hartelijke Hanzestad aan het water

En dan hebben we het over ….. Kampen. De stad waar ik sinds februari 2017 aan de slag ben als beleidsadviseur City- en Regiomarketing. Geweldige opdracht waar ik veel energie van krijg. In 2017 hebben we de basis gelegd door de organisatorische aspecten goed te regelen. Alle marketingactiviteiten onder één organisatie ‘gehangen’, waardoor eenduidige profilering en vermarkting van de stad gewaarborgd is. En dat merk en zie je! Stichting Kampen Marketing onderhoudt nauwe banden met de gemeente. Ik voel me bevoorrecht dat ik de linking pin mag zijn tussen buiten en binnen. Deze opdracht loopt tot augustus 2018. Gelukkig is verlenging in zicht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s