Eye openers

Vandaag een werkconferentie georganiseerd over Diversiteit. Lijkt heel complex onderwerp maar na deze dag samen met mensen uit allerlei culturen denk ik dat het nog best meevalt. Eye openers voor mij zijn: ‘Denk meer in waarden i.p.v. normen’ en ‘Ieder mens is uniek, ook binnen één cultuur’ en ‘Met een goed gesprek en afspraken op basis van respect voor ieders overtuiging en gewoonten kom je er altijd uit’. Uitspraken uit de zorgpraktijk die eigenlijk zo logisch zijn. #hetbesteuitjezelf #philadelphia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s