Thuis op je werk

Ik heb niet zo’n moeite met flexwerken. Met meerdere opdrachtgevers tegelijkertijd komt het nogal eens voor dat je naar een plekje moet zoeken waar je tussen afspraken door even kunt werken. Dat zorgt ervoor dat je ook weer nieuwe mensen leert kennen of geïnspireerd wordt door je omgeving. Niks mis mee dus.Toch vind ik het ook fijn om op vrijdag even de losse eindjes aan elkaar te knopen op mijn eigen vertrouwde werkplek. Heerlijk opgeruimd ga ik dan daarna het weekend in om me op te laden voor een volgende drukke week. Dat relaxte gevoel begint al als ik mijn schoenen uittrek en met blote voeten achter mijn bureau ga zitten. Spotify muziekje erbij. Lekker dagje!

Overigens deel ik mijn kantoorruimte met andere zzp-ers, en we hebben nog een paar plekjes over. Je hebt bij ons je eigen vaste bureau, waar je gewoon al je spulletjes kunt laten liggen als je dat wilt. Meer info? Bel mij gerust. Mijn nummer is 06 52 85 06 85.

Zonnig Pinksterweekend gewenst!

Miranda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s