LVB keten

Wie niet thuis is in de zorg zal bij deze titel niet meteen opveren van zijn/haar stoel. Dat doe ik inmiddels wel, want ik begin langzamerhand te begrijpen wat er zich in de wereld van mensen met een licht verstandelijke beperking afspeelt en hoe je de begeleiding van deze bijzondere doelgroep kunt inrichten. Een puzzel met heel veel stukjes waarvan er elke dag een paar op z’n plek gelegd worden. Vanmorgen een overleg met het Philadelphia ontwikkelteam bijgewoond dat in Apeldoorn gaat zorgen voor de implementatie van een optimale dienstverlening aan LVB cliënten.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s