Stagiair(e) gezocht

Kort nadat ik begon als beleidsadviseur City- en Regiomarketing bij de Gemeente Kampen, heb ik een stagiair geworven. Superleuk om kennis over te dragen en daarnaast erg handig om een paar extra handjes te hebben. Een echte win/win situatie dus.

Mijn tweede tevreden stagiaire vertrekt in juli en ik zou heel graag weer zo’n gemotiveerde dame of heer aan ons team toevoegen. Het gaat dus om een werkstage, waarbij werkervaring opgedaan moet worden. Opleiding mag iets met marketing, communicatie, economie, toerisme o.i.d. zijn. HBO niveau is noodzakelijk vanwege de aard van de werkzaamheden. #stagiair #stagiaire #kampen #marketing

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s