In het zonnetje

Vandaag ben ik op bezoek bij een nieuwbouwlocatie in Brummen. Deze Philadelphia locatie voor meervoudig beperkte en oudere clienten mag ik in het zonnetje zetten. Dan begin ik er maar mee om dat letterlijk te nemen met deze foto. Wat een mooie natuurlijke omgeving om te wonen. Meteen 1 usp te pakken!

Ik heb er zin in om alle informatie die ik heb gekregen in een marketingcommunicatieplan te gieten. 4 van 18 woonunits voor EMB clienten zijn nog beschikbaar. Op de locatie zijn tevens 5 huizen voor ouderen met een beperking, een activiteitencentrum voor jong en oud, een boerderij, een beleefpad en veel mooie natuurlijke wandel- en speelvoorzieningen. #philadelphia #brummen #radeland

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s