Knooppunten

Van de week een gesprek gehad met MarketingOost Regio- en Stadsmarketing over het fiets- en wandelnetwerk rondom Reeve. Natuurlijk willen we graag aangesloten worden op het knooppuntennetwerk in en om Kampen zodat bewoners fijne tochten kunnen maken en bezoekers Reeve nog beter weten te vinden. Handig dat Marketing Oost, waar ik qua marketing al veel contact mee heb, ook de factor ‘making’ onder haar hoede heeft. #marketingoost #reeve #kampen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s