Burgerweeshuis

Ook al werk ik voor gebiedsontwikkelaar bpd aan een project ver weg van Amsterdam, toch heb ik af en toe een afspraakje met mijn opdrachtgever op het hoofdkantoor. BPD is dit jaar verhuisd naar het burgerweeshuis, dat omgetoverd werd tot een inspirerende werkomgeving. Ik was er voor het eerst, kreeg een rondleiding, en keek mijn ogen uit. indrukwekkend sfeervol dynamisch

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s