Filmpje kijken?

Iedere zichzelf respecterende gemeente heeft tegenwoordig een promotiefilm. Ook Kampen heeft talloze videoproducties over de meest uiteenlopende onderwerpen. Toch vinden we het goed dat er naast deze thematische filmpjes ook een ‘overall’ film komt, waarin duidelijk wordt hoe goed het Wonen, Werken en Ontspannen is in onze Hartelijke Hanzestad aan het water. Dat betekent dat ik vanmiddag lekker bezig was met het schrijven van een voice-over tekst. Wordt vervolgd door onze tovenaar met beeld julius hartman.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s