Weg in eigen land

Voor Philadelphia mag ik op allerlei locaties mijn marketingkunsten vertonen. Zo was ik dit keer in Amsterdam. Maar wel een heel ander Amsterdam dan ik had verwacht. Noord heeft mooie plekjes, kwam ik achter. Beetje vakantiegevoel kreeg ik ervan. Oh ja, het overleg ging ook goed :-). Over gerichte marketingcommunicatie en het samen bepalen van strategische doelstellingen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s