Kunst in de kerk

Op de eerste werkdag na mijn vakantie mocht ik toetreden tot de werkgroep Bovenkerk Kampen. Samen op zoek naar een toekomstbestendig plan voor het behoud en gebruik van deze unieke gotische kerk. Vol trots lieten de werkgroepleden mij de kerk zien inclusief de prachtige kunst die er hangt. Achter ieder onderdeel van de kerk en ieder kunstwerk schuilt een mooi verhaal. Een bezoekje waard! #bovenkerk #visitkampen #kampen #wouterberns #henrievogel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s