De BrainstormExpert

De laatste jaren ben ik steeds meer brainstorms gaan begeleiden. Inmiddels kan ik er ruim 100 op mijn lijstje schrijven. Gewoon, omdat het in mijn opdrachten paste. Of omdat ze mij ervoor vroegen. En omdat ik het leuk vind om te doen natuurlijk. Tijd voor een website, vond ik zelf :-).

 #brainstormen#draagvlak#betrokkenheid#motivatie#teambuilding#samenwerking

https://debrainstormexpert.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s