Iedereen doet mee

Vanmorgen was er weer het maandelijkse koffiemomentje in Kampen, waar iedereen welkom is, die meehelpt om Kampen zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Het was weer volle bak en veel onderwerpen kwamen ter sprake. Zoals dit keurmerk, dat je als ondernemer op je raam kunt plakken, wanneer jouw bedrijf toegankelijk is voor iedereen. Of je je nu lopend of op wielen verplaatst. #mooiinitiatief #visitkampen #hartelijkehanzestad #inclusiviteit

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s