Ik mag blijven!

Ongeveer 1,5 jaar geleden startte ik met mijn werk voor Philadelphia. Een landelijke zorgaanbieder voor mensen met een verstandelijke beperking. Branding en positionering van bestaande en nieuwe locaties en concepten. Dat is mijn hoofdtaak. Prachtig werk voor een mooie organisatie, die volop in ontwikkeling is. Ik deel er veel over op dit platform. Hoe blij ik was, toen ik gisteren hoorde dat ik nog tot einde 2020 mag blijven, dat hoef ik dus verder niet uit te leggen. Toch? #philadelphia #mooiwerk #hetbesteuitjezelf

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s