Essay …. Say what?

Gisteren en vandaag de hele dag geschreven aan mijn essay over mensen met een lichte verstandelijke beperking. Het is de eindopdracht van de masterclass Customer Insights. Wat een klus! Ben nu redelijk tevreden maar perfect is het nog lang niet. Wel gaaf om zo ook je eigen kennis op dit dossier verder te verhogen. Hugo de Jonge Ik heb nog wel wat vragen over de kamerbrief LVB #masterclass #masterinmarketing #customerinsights #lvb #zorg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s