Gecertificeerd!

Het heeft NIMA, Nederlands Instituut voor Marketing, behaagd om mij de titels Senior Marketing Professional en Senior Digital Professional toe te kennen. Met grote dank aan de referenten Geert Meijering, Frans Holleman en Bas Bodzinga RM EMP die mijn ervaring hebben bevestigd.

Het verandert uiteraard niets aan de manier waarop ik tot nu toe mijn werk heb gedaan, maar ik ben er stiekem toch wel een beetje trots op :-). #NIMA #SMP #SDP

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s