Marketing vanuit het hart van de doelgroep

Quintem Marketing & Communicatie verzorgt werkzaamheden op strategisch, tactisch en uitvoerend niveau voor opdrachtgevers in diverse branches. Op deze website vind je het blog van het gezicht van Quintem, Miranda Hogeboom. Hiermee krijg je een goed beeld van wat Quintem voor je kan betekenen.

Via het menu vind je meer informatie over de werkzaamheden, ervaringen en referenties. Miranda is opgeleid aan het NIMA, het Nederlands Instituut voor Marketing. Naast haar NIMA A, B en C diploma’s is zij gecertificeerd Senior Marketing Professional en Senior Digital Professional.

Ondanks haar jarenlange ervaring zorgt zij constant voor vernieuwing van haar kennis. Op dit moment door het volgen van Masterclasses op het gebied van Content Curatie, Customer Insights, Online Marketing en Big Data. Medio 2020 zal zij naar verwachting haar Master of Arts titel behalen als Master in Marketing Management.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s