Digital Nomad

Vrijdag heb ik omgedoopt tot ‘persoonlijke groeidag’. Ik volg een aantal opleidingen, lees boeken en verdiep me in mijn dromen voor de toekomst. Dit artikel is daar een voorbeeld van. Overal in de wereld kunnen werken is een langgekoesterde droom van mij. Dus alle info hierover zuig ik op als een spons. #digitalnomad #reizenenwerken #netwerken

https://www.dutchdigitalnomad.nl/dutchdigitalnomad/netwerkborrels-voor-digital-nomads/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s