Jumbo

Wanneer ik een marketingtraining geef, vertel ik als voorbeeld vaak over de 7 zekerheden van Jumbo. Een mooie manier om interne en externe doelstellingen te verenigen in 1 strategie. Nooit gedacht dat ik in de privésfeer op zo’n gave manier zou merken hoe Jumbo deze strategie in praktijk brengt.

Dit is het verhaal van mijn moeder, die maandag 81 jaar wordt:

‘Sta ik met een volle kar met boodschappen bij de bakkerij-afdeling, vraagt een vakkenvuller: ‘Zo mevrouw, een feestje?’Ik vertelde dat ik eerdaags jarig ben. Bij de kassa wordt door dezelfde jongen mij een bos bloemen overhandigd met de nodige felicitaties. Na het afrekenen krijg ik van de caissière nog een tablet chocolade. Wanneer dit geen klantenservice is, dan weet ik het niet meer.’

Mijn hart smelt ❤️.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s