Naar Den Haag!

Een paar weken geleden schreef ik een berichtje over het essay dat ik maakte in het kader van mijn Masterstudie Marketing Management.

Het betrof de eindopdracht van de Masterclass Customer Insights en het onderwerp was mensen met een licht verstandelijke beperking. Meer specifiek: Het enorme verschil tussen het aantal mensen dat een LVB heeft en het aantal mensen dat hier momenteel passende begeleiding voor krijgt. En de gevolgen hiervan voor de LVB-er zelf en voor de samenleving als geheel.

Ik voegde een tag naar minister Hugo de Jonge toe. Meteen al kreeg ik via social media reactie. Ik stuurde het essay naar VWS op en wat schetst mijn verbazing? Ik ben in januari uitgenodigd voor een gesprek in Den Haag, om er verder over van gedachten te wisselen.

Ik vind het een enorm leuk Kerstcadeautje. Leve LinkedIn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s