Druk zijn is een keuze

‘Druk zijn is de makkelijke optie. We hebben het druk, simpelweg omdat we niet voor de moeilijke weg kiezen. Die moeilijke weg? Dat is het maken van keuzes en het zelf nemen van de regie over je leven.’

Don’t shoot the messager, het zijn woorden van Tony Crabbe, die het boek ‘Nooit meer te druk’ schreef. Via de link een artikel dat mij persoonlijk erg aanspreekt. Overzicht creëren en stap voor stap toewerken naar je doelen werkt voor mij in ieder geval een stuk beter dan je ‘druk, druk, druk’ te maken. #werkstress #tonycrabbe #nooitmeertedruk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s