Gouden uurtjes

Werkgeluk betekent voor mij dat je voor een groot deel zelf kunt kiezen waar je werkt, maar ook wanneer.

Zo ben ik bijvoorbeeld een enorm ochtendmens en komt het niet zelden voor dat ik om 5 uur al achter mijn laptop zit. ‘ s Morgens ben ik fit en scherp, en ervaar ik de meeste creativiteit. Ik krijg dan ook regelmatig te horen: ‘Zo, jij was er vroeg bij.’ Straks verzorg ik een LinkedIn basistraining in Nunspeet en dat betekent dat ik nu eerst nog een tijdje thuiswerk. Dat voelt echt als mijn gouden uurtjes.

Hoe is dat voor jou?

#marketeerontour #ochtendmens #werkgeluk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s