Bij mams aan de eettafel

Vandaag mijn MacBook opengeklapt bij mijn moeder aan de eettafel. Gewoon, omdat ze een mooi uitzicht heeft vanuit haar appartement en dat is goed voor de inspiratie (viel beetje tegen door de mist, maar goed…)

Mams vond het leuk dat ik er was, en bracht mij koffie, thee en een lekkere lunch. Ik leverde een uitgebreide marketing-jaarplanning op voor één van mijn projecten, maakte een stuk of 15 berichtjes voor de social media kanalen die ik beheer en handelde tussendoor ook nog even mijn mailtjes af. Heerlijk, zo’n dagje ongestoord werken, met mijn eigen assistente :-).

#marketeerontour #werkenkanoveral

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s