Kleine moeite, groot plezier

Een paar weken geleden had ik een lunchafspraak met een enthousiaste dame die momenteel geniet van een ‘in between jobs break’. Ze had mij uitgenodigd om eens te praten. Gewoon, over denken, dromen en doen. Over kansen en uitdagingen. Over het leven.

In mij zag ze het voorbeeld van iemand bij wie alles lukt. Nou, lieve mensen, dat is bij lange na niet zo. Maar het was wel een heel leuk gesprek! Dat vond zij kennelijk ook, want vandaag viel deze kaart bij mij op de mat. Voor een online fanaat zoals ik, een echte verrassing! Dank je wel Margriet Hekkert. Ik wens je heel veel succes bij alles wat je gaat doen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s