Een vette 7! Zo blij mee

Om te kijken of de lessen van het NCOI doorgaan, keek ik net in mijn e-connect omgeving. Helaas, voorlopig geen fysieke lessen. Dat was te verwachten. Maar…… ik zag ineens vanuit mijn ooghoek nog iets anders.

Zie ik dat nou goed? Is mijn cijfer binnen voor de eindopdracht van de Masterclass Online Marketing, die ik een paar weken geleden heb ingestuurd? Ja hoor, een vette 7. Zo blij mee! Nu nog één masterclass (BI en Big Data) en dan mag ik aan de afstudeeropdracht beginnen. Dat wordt nog een hele klus. Eerst maar even genieten van deze tussentijdse mijlpaal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s