Wie ben jij?

Het is tijd om je ware aard te laten zien. Wie ben jij? Die man of vrouw die zich niet gek laat maken, er lekker op uit gaat, nog een leuk feestje viert en denkt dat het zo’n vaart niet loopt? Of iemand die zich zorgen maakt, de ernst inziet en zich realiseert dat je dit alleen met elkaar kan aanpakken.

Voor ons liggen hele moeilijk weken. Sowieso. Daar is niks aan te veranderen. Ook al willen Wilders en Baudet ons laten geloven dat ze de wijsheid in pacht hebben. Hun populistische werkwijze kennen we, en gelukkig doorziet het overgrote deel van de Nederlandse bevolking deze berekenende manier om politiek te bedrijven. Maar om dit over ons land uit te storten in deze tijd, dat is wel erg cru. Ik had zelfs van hen toch een andere opstelling verwacht.

Het is ongelooflijk belangrijk dat we vertrouwen hebben in de leiders van ons land. Ook al zijn er meer scenario’s denkbaar en heb je allemaal je eigen mening over wat het beste is. We hebben nu belang bij één heldere lijn, die we allemaal volgen.

Gaan we Italië achterna? Of kunnen we samen zorgen dat de zorg niet overbelast wordt, zoals daar, en dat iedereen de best mogelijke zorg blijft krijgen? Ja, eens, we hadden het allemaal te laat door. Dat het zo erg was. Maar misschien dat we in Nederland nog op tijd zijn om het aantal slachtoffers te verminderen. Als we er SAMEN de schouders onder zetten.

Het is tijd om je ware aard te laten zien. Wie ben jij?

#flattenthecurve #letopelkaar #eendrachtmaaktmacht #coronavirus #covid19 #corona #rivm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s