Digitaal werken

‘Tijdens het intakegesprek waren zijn ouders bij Jeroen thuis en zij voerden samen met hem het gesprek. Zij voelden zich prettig in hun vertrouwde omgeving, en ik kreeg meteen meer inzicht in de huiselijke situatie.’

Een fragment uit het verhaal van zorgconsulent Tosca Weiler van Stichting Philadelphia Zorg, die ik onlangs interviewde over digitaal werken. Ze vertelt over de voor- en nadelen die zij in deze Corona periode ondervindt. Nieuwsgierig naar haar verhaal? Lees het via de link >>>

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s